Laut Generator Desalination Cai Set

Pedaran pondok:

Alat kasebut nganggo unit pamulihan khusus pikeun nyerep panas tina cai anu nyéépkeun mesin kana pipa knalpot, teras kana silencer, sareng tungtungna kana alternator anu didinginkan ku cai. Anggo panas anu dikoléksi pikeun nguap cai laut sareng kondensasi kana cai tawar ku alat pengering multi-tahap. Cai sulingan anu diala kualitas luhur henteu meryogikeun sadaya jinis mémbran osmosis tibalik sareng énergi listrik.


Detil Produk

SPESIFIKASI

Genset Desalinasi Cai Laut Super Jempé
Bahan bakar anu tiasa dianggo: gas alam, gas Coalmine, Uyah hawa.
Naha Sistem tiasa mastikeun sistem reliabiliti pasokan gabungan.
Guna pemanfaatan sistem pamulihan panas ngahontal 90%.
Kabinet kontrol otomatis (sinkronisasi, distribusi beban)
Generator tiasa dianggo sacara otomatis.
Perlindungan kaamanan, desain super jempé.
Pilihan
Generator CCHP Super Jempé
Catetan: Sistem pasokan gabungan multistage tiasa janten pilihan tina alat-alat ieu.

s

Bubuka-mangrupikeun generator pembakaran internal anu tiasa nyababkeun cai laut.
Prinsip: alat ngagunakeun unit pamulihan khusus pikeun nyerep panas tina cai anu nyéépkeun mesin kana pipa knalpot, teras kana silencer, sareng tungtungna kana alternator anu didinginkan ku cai. Anggo panas anu dikoléksi pikeun nguap cai laut sareng kondensasi kana cai tawar ku alat pengering multi-tahap. Cai sulingan anu diala kualitas luhur henteu meryogikeun sadaya jinis mémbran osmosis tibalik sareng énergi listrik.

LI-BR refrigeration units

Proyék Kami: Cai sareng listrik ko-produksi
Ko-produksi PLTU biasana nunjukkeun ko-produksi sareng ko-pasokan cai laut sareng listrik desalinasi.
Kusabab biaya desalinasi cai laut gumantung kana biaya listrik sareng konsumsi uap dugi ka ageung, pembangkit listrik tenaga listrik tiasa nganggo uap sareng listrik pembangkit listrik pikeun nyayogikeun tanaga pembuangan cai laut, janten ngawujudkeun pemanfaatan éfisién énergi sareng ngirangan biaya pembuangan cai laut. Kaseueuran pepelakan desalinasi diwangun sasarengan pembangkit listrik, modél pangwangunan utami pikeun proyék-proyék desalinasi skala ageung.

Steam Maker

Dina prosés ngahasilkeun listrik, sét generator pembakaran internal bakal ngahasilkeun seueur panas kusabab gas knalpot dikaluarkeun tina pembakaran sareng gesekan anu disababkeun ku gerakan. Henteu ngan ukur panas ieu henteu dianggo, tapi ogé meryogikeun kaleungitan daya anu aya gunana pikeun mesin pembakaran internal pikeun pendinginan (sapertos kipas listrik sareng kipas pendingin generator) Sistem pendinginan mesin pembakaran internal biasana nyoko kana dua padika, anu hiji nyaéta pendinginan hawa sareng anu sanésna nyaéta cai. Duanana jenis pendinginan kaleungitan kakuatan sareng nambihan émisi termal. Sacara umum, pikeun épék pendinginan anu langkung saé sareng waktos operasi anu langkung lami, kaseueuran generator nganggo metode pendinginan cai.

Penemuan kami dimaksudkeun pikeun kakurangan set generator pembakaran internal anu aya, sareng nyayogikeun set generator pembakaran internal anu tiasa nganggo cai laut pikeun niiskeun set generator pembakaran internal sareng ngajantenkeun cai tawar ku évaporasi, supados ngahontal tujuan konservasi énergi sareng lingkungan panyalindungan.

Heat Exchanger

Penemuanana henteu ngan ukur henteu peryogi kipas listrik, kipas radiator sareng generator, ngirangan pembakaran pembakaran internal nyalira konsumsi énergi pendingin, ningkatkeun kakuatan épéktip tina set ngahasilkeun solar, ogé panas dina pembangkitan listrik gas limbah, sareng ngahasilkeun netepkeun dirina pikeun ngalakukeun prosés damel nyobian nganggo panas anu dihasilkeun ku gesekan, panggunaan solar ngahasilkeun sét panas limbah pikeun manaskeun cai, dina hiji sisi dissipasi panas mesin, di sisi anu sanés kéngingkeun cai sulingan sareng pemanasan cai uyah , damel, Éta khusus cocog pikeun kapuloan, kapal laut sareng tempat-tempat sanés dimana cai tawar langka.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL Kakuatan VOLTASEU KAGIATAN FASA GENERATING CAPACOTY KAPASITAS AIR DESALINASI
    KW / KVA V HZ KW / H L / PER JAM
    SWD-30S3 30/37 220/380 50/60 3 24 100
    SWD-50S3 50/62 220/380 50/60 3 40 160
    SWD-100S3 100/125 220/380 50/60 3 80 320
    SWD-200S3 200/250 220/380 50/60 3 160 640
    SWD-400S3 400/500 220/380 50/60 3 320 1280

    Produk Patali