Warta industri

  • The fault alarm and solution of diesel generator control panel

    Alarm sesar sareng solusi panel kontrol generator solar

    Daya cadangan solar genset henteu tiasa ngamimitian sareng ngeureunkeun otomatis Analisis Gagalna 1. Mesin diesel mareuman relay teu aya tindakan. 2. solenoid mesin diesel rusak. Ngungkulan 〈1〉 Ukur relay shutdown engine Diesel ku multi-méter, tegangan kerja normal nyaéta 25.5 V, upami relay teu aya acti ...
    Maca deui
  • Failure analysis and solution if diesel genset engine exhaust smoke is not normal

    Analisis kagagalan sareng solusi upami haseup knalpot mesin solar henteu normal

    Operasi normal mesin solar sareng beban, warna haseup knalpot abu-abu hampang biasana, nalika bebanna rada beurat, panginten janten abu-abu poek. Di dieu warna haseup knalpot abnormal ngarujuk haseup toexhaust hideung atanapi haseup knalpot bodas atanapi haseup knalpot biru. 1, Haseup hideung nunjukkeun durukan ...
    Maca deui
  • Failure analysis and solution for the engine of diesel generator set can not start

    Analisis kagagalan sareng solusi pikeun mesin tina generator generator solar henteu tiasa ngamimitian

    Aya sababaraha rupa alesan henteu tiasa ngamimitian mesin tina solar genset. Utamana dina opat poin ieu: 1. ngamimitian Sistem Gagal Analisis A. Mimitian voltase batréna kirang, kapasitas saleresna henteu cekap (nunjukkeun tegangan salaku voltase virtual) B.Mimitian kabel batré sareng sambungan kabel motor CS ..
    Maca deui
  • What is the cause of the smoke in the diesel generator set?

    Naon sababna haseup dina set generator solar?

    Susunan generator solar tiasa ngaluarkeun haseup nalika operasi. Béda warna haseup ngagambarkeun kasalahan anu béda. Upami haseup tina set generator solar henteu diungkulan dina waktosna, éta tiasa nyababkeun kagagalan set generator solar atanapi bahkan gagalna dimimitian. Ieu sababaraha kaayaan asep ...
    Maca deui
  • Preparations for unit installation

    Persiapan pikeun instalasi unit

    Penanganan 1.Unit Dina penanganan kedah merhatoskeun tali angkat kedah dihijikeun dina posisi anu pas, nongkrong enteng. Nalika unit diangkut ka tempat anu dituju, éta kedah ditempatkeun di gudang sajauh mungkin. Upami teu aya gudang kanggo disimpen dina hawa terbuka, ...
    Maca deui
  • Our company won the utility model patent certificate for ultra – quiet standing generator set

    Perusahaan urang kéngingkeun sertipikat patén modél utiliti pikeun set generator anu ultra - sepi

    Perusahaan kami sacara resmi kéngingkeun sertipikat patén modél utiliti pikeun generator nangtung ultra-sepi disetél dina 9 Maret 2016. Set generator nangtung jempé ngarobih struktur internal tina set generator supados unit éta nyayogikeun kirang rohangan. Éta cocog pikeun smal ...
    Maca deui
  • Our company has been awarded the utility model patent certificate of ultra-quiet diesel generator set

    Perusahaan kami parantos dilélérkeun modél bijil patén modél set generator ultra-sepi

    Perusahaan kami sacara resmi kéngingkeun sertipikat patén modél utiliti generator solar ultra-sepi disetél dina tanggal 17 Juni 2015. Genset solar ultra-sepi ieu ngagaduhan struktur internal anu ringkes sareng desain ramah-pangguna, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngalereskeun sareng ngagentos pakean. ..
    Maca deui