Warta Perusahaan

  • Failure analysis and solution for Diesel engine oil pressure is low

    Analisis kagagalan sareng solusi pikeun tekanan minyak mesin Diesel rendah

    Analisis Gagal: A .. Tingkat minyak kirang dina sump minyak. B. Tekanan tekanan minyak régulator pegatna; C. Saringan minyak karét tikar sepuh kebocoran minyak D. Méter tekanan minyak rusak E. Saringan minyak dina bakiak minyak. Ngungkulan A. Tetep minyak sump minyak dina skala statis pinuh, tepat waktos pikeun nambihan minyak B. R ...
    Maca deui
  • Manajemén pikeun ngahasilkeun kamar sareng tanggung jawab operator

    Sistem manajemén pikeun kamar generator solar 1. Kahiji, tukang listrik kedah nganggo generator leres kalayan aturan operasi, ngalakukeun padamelan anu saé dina pangropéa generator biasana, ngadamel rékaman anu saé nalika genst beroperasi unggal waktos. 2. Pariksa sadaya bagian tina generator, coolant, fuel ...
    Maca deui
  • Pangetahuan umum ngeunaan set generator solar

    Persiapan sateuacan unit dimimitian 1. Pariksa tingkat minyak tina minyak pelumas, tingkat coolant sareng jumlah bahan bakar aya dina garis skala anu parantos ditangtoskeun sareng dina kisaran anu parantos ditangtoskeun. 2, parios pasokan minyak mesin solar, pelumasan, sistem pendingin unggal pipa sareng gabungan naha aya ...
    Maca deui
  • Smooth shipment under the influence of the Covid-19

    Kiriman lemes dina pangaruh Covid-19

    Kapangaruhan ku Covid-19 énggal dina 2020, sagala rupa industri parantos ngalaman seueur pangaruh, sareng éta bakal janten gelombang tiis anu ageung pikeun ékonomi global, perdagangan sareng konsumsi offline. Lima industri utama sapertos katering, transportasi, pariwisata sareng perumahan, ogé ritel offline, bakal nyanghareupan anjeun ...
    Maca deui
  • 2020 China Bauma Exhibition

    Pameran Cina Bauma 2020

    Bauma Cina, Mesin Konstruksi Internasional Shanghai, Mesin Bahan Bangunan, Mesin Pertambangan, Kandaraan Konstruksi sareng Expo Peralatan, diayakeun unggal dua taun di Pusat Pameran Internasional New Shanghai. Bauma Cina mangrupikeun platform paméran profesional di Asia pikeun industri co ...
    Maca deui
  • Our company was awarded the National High-tech Enterprise Certificate On December 2, 2019.

    Perusahaan urang dilélérkeun Sértipikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Dina Désémber 2, 2019.

    "Élmu mangrupikeun kakuatan pendorong internal anu penting pikeun pamekaran, istilah" perusahaan téknologi anyar sareng luhur "nunjukkeun kana inti hak inteléktual independen inti perusahaan dibentuk ngalangkungan panilitian sareng pamekaran teras transformasi téknologi ac ...
    Maca deui
  • Welcome The vice President of Timor Lest and his delegation to visited our company

    Wilujeng Wakil Présidén Timor Lest sareng rombonganna nganjang ka perusahaan urang

    Tanggal 10 Séptémber, nalika festival Mid-Autumn parantos caket, wakil Présidén Timor Lest sareng rombonganna nganjang ka perusahaan kami pikeun diajar proyek CCHP énergi anu disebarkeun sareng desalinasi cai laut sareng salam perayaan pikeun staf kami. ...
    Maca deui
  • In July 2017, our company was awarded the leading Enterprise certificate of Fujian Provincial Science and Technology Giant.

    Dina Juli 2017, perusahaan urang dilélér bijil perusahaan terkemuka Fujian Provinsi sareng Téknologi Raksasa.

    Sértipikat ieu ngabuktikeun yén perusahaan kami ngagaduhan tim operasi sareng manajemén anu kuat, sistem kauangan anu saé, ketahanan pasar anu kuat, mékanisme insentif anu fleksibel. Sareng prestasina saé, ngagaduhan poténsi pangwangunan sareng nilai budidaya pisan. Dina prosés panilitian, ngembangkeun ...
    Maca deui