Perusahaan urang dilélérkeun Sértipikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Dina Désémber 2, 2019.

"Élmu mangrupikeun kakuatan anu nyurung internal penting pikeun pangwangunan, istilah" perusahaan téknologi anyar sareng luhur "ngarujuk kana inti hak inteléktual independen inti perusahaan dibentuk ngalangkungan panilitian sareng pamekaran teras transformasi pencapaian téknologi dina" Widang Téknologi Anyar sareng Tinggi anu didukung ku Nagara ”. Sareng dina dasar ieu ngalaksanakeun kagiatan bisnis. Éta mangrupikeun éntitas ékonomi anu intensif ku élmu-téknologi. ”

new-18

Ieu mangrupikeun pangakuan luhur sareng dukungan nagara pikeun inovasi mandiri urang. Salajengna nunjukkeun yén perusahaan urang mangrupikeun perusahaan kalayan pertumbuhan tinggi sareng poténsi kauntungan ékonomi anu saé.
Inovasi mangrupikeun kakuatan pendorong dasar pikeun ngembangkeun perusahaan. Kami bakal nuturkeun jalur inovasi mandiri sareng inovasi anu berkelanjutan, sareng teras-terasan ningkatkeun kapasitas urang pikeun inovasi ilmiah sareng téknologi sareng pamekaran téknologi luhur.
Di pikahareupeun, urang henteu kedah ngan ukur keukeuh kana inovasi téknologi, tapi ogé merhatoskeun inovasi perusahaan. Inovasi perusahaan mangrupikeun bagian anu penting pikeun manajemén perusahaan. Éta mangrupikeun faktor konci anu mutuskeun arah pangembangan, skala sareng kagancangan perusahaan. Ti sadayana perusahaan manajemén pikeun operasi bisnis khusus, inovasi perusahaan ngalir ngaliwatan unggal departemen sareng unggal jéntré. Inovasi perusahaan ngalibatkeun inovasi organisasi, inovasi téknologi, inovasi manajemén, inovasi stratégis sareng aspék sanés tina masalah éta, sareng sadaya aspek masalah henteu diasingkeun pikeun ngémutan hiji aspek inovasi, tapi pikeun ngémutan kamekaran perusahaan, kusabab inovasi sadaya aspek pakait pisan.


Pos waktos: Dec-02-2019