Warta

  • Failure analysis and solution for Diesel engine oil pressure is low

    Analisis kagagalan sareng solusi pikeun tekanan minyak mesin Diesel rendah

    Analisis Gagal: A .. Tingkat minyak kirang dina sump minyak. B. Tekanan tekanan minyak régulator pegatna; C. Saringan minyak karét tikar sepuh kebocoran minyak D. Méter tekanan minyak rusak E. Saringan minyak dina bakiak minyak. Ngungkulan A. Tetep minyak sump minyak dina skala statis pinuh, tepat waktos pikeun nambihan minyak B. R ...
    Maca deui
  • The fault alarm and solution of diesel generator control panel

    Alarm sesar sareng solusi panel kontrol generator solar

    Daya cadangan solar genset henteu tiasa ngamimitian sareng ngeureunkeun otomatis Analisis Gagalna 1. Mesin diesel mareuman relay teu aya tindakan. 2. solenoid mesin diesel rusak. Ngungkulan 〈1〉 Ukur relay shutdown engine Diesel ku multi-méter, tegangan kerja normal nyaéta 25.5 V, upami relay teu aya acti ...
    Maca deui
  • Failure analysis and solution if diesel genset engine exhaust smoke is not normal

    Analisis kagagalan sareng solusi upami haseup knalpot mesin solar henteu normal

    Operasi normal mesin solar sareng beban, warna haseup knalpot abu-abu hampang biasana, nalika bebanna rada beurat, panginten janten abu-abu poek. Di dieu warna haseup knalpot abnormal ngarujuk haseup toexhaust hideung atanapi haseup knalpot bodas atanapi haseup knalpot biru. 1, Haseup hideung nunjukkeun durukan ...
    Maca deui
  • Failure analysis and solution for the engine of diesel generator set can not start

    Analisis kagagalan sareng solusi pikeun mesin tina generator generator solar henteu tiasa ngamimitian

    Aya sababaraha rupa alesan henteu tiasa ngamimitian mesin tina solar genset. Utamana dina opat poin ieu: 1. ngamimitian Sistem Gagal Analisis A. Mimitian voltase batréna kirang, kapasitas saleresna henteu cekap (nunjukkeun tegangan salaku voltase virtual) B.Mimitian kabel batré sareng sambungan kabel motor CS ..
    Maca deui
  • What is the cause of the smoke in the diesel generator set?

    Naon sababna haseup dina set generator solar?

    Susunan generator solar tiasa ngaluarkeun haseup nalika operasi. Béda warna haseup ngagambarkeun kasalahan anu béda. Upami haseup tina set generator solar henteu diungkulan dina waktosna, éta tiasa nyababkeun kagagalan set generator solar atanapi bahkan gagalna dimimitian. Ieu sababaraha kaayaan asep ...
    Maca deui
  • Preparations for unit installation

    Persiapan pikeun instalasi unit

    Penanganan 1.Unit Dina penanganan kedah merhatoskeun tali angkat kedah dihijikeun dina posisi anu pas, nongkrong enteng. Nalika unit diangkut ka tempat anu dituju, éta kedah ditempatkeun di gudang sajauh mungkin. Upami teu aya gudang kanggo disimpen dina hawa terbuka, ...
    Maca deui
  • Manajemén pikeun ngahasilkeun kamar sareng tanggung jawab operator

    Sistem manajemén pikeun kamar generator solar 1. Kahiji, tukang listrik kedah nganggo generator leres kalayan aturan operasi, ngalakukeun padamelan anu saé dina pangropéa generator biasana, ngadamel rékaman anu saé nalika genst beroperasi unggal waktos. 2. Pariksa sadaya bagian tina generator, coolant, fuel ...
    Maca deui
  • Pangetahuan umum ngeunaan set generator solar

    Persiapan sateuacan unit dimimitian 1. Pariksa tingkat minyak tina minyak pelumas, tingkat coolant sareng jumlah bahan bakar aya dina garis skala anu parantos ditangtoskeun sareng dina kisaran anu parantos ditangtoskeun. 2, parios pasokan minyak mesin solar, pelumasan, sistem pendingin unggal pipa sareng gabungan naha aya ...
    Maca deui
  • Smooth shipment under the influence of the Covid-19

    Kiriman lemes dina pangaruh Covid-19

    Kapangaruhan ku Covid-19 énggal dina 2020, sagala rupa industri parantos ngalaman seueur pangaruh, sareng éta bakal janten gelombang tiis anu ageung pikeun ékonomi global, perdagangan sareng konsumsi offline. Lima industri utama sapertos katering, transportasi, pariwisata sareng perumahan, ogé ritel offline, bakal nyanghareupan anjeun ...
    Maca deui
  • 2020 China Bauma Exhibition

    Pameran Cina Bauma 2020

    Bauma Cina, Mesin Konstruksi Internasional Shanghai, Mesin Bahan Bangunan, Mesin Pertambangan, Kandaraan Konstruksi sareng Expo Peralatan, diayakeun unggal dua taun di Pusat Pameran Internasional New Shanghai. Bauma Cina mangrupikeun platform paméran profesional di Asia pikeun industri co ...
    Maca deui
  • Our company was awarded the National High-tech Enterprise Certificate On December 2, 2019.

    Perusahaan urang dilélérkeun Sértipikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Dina Désémber 2, 2019.

    "Élmu mangrupikeun kakuatan pendorong internal anu penting pikeun pamekaran, istilah" perusahaan téknologi anyar sareng luhur "nunjukkeun kana inti hak inteléktual independen inti perusahaan dibentuk ngalangkungan panilitian sareng pamekaran teras transformasi téknologi ac ...
    Maca deui
  • Welcome The vice President of Timor Lest and his delegation to visited our company

    Wilujeng Wakil Présidén Timor Lest sareng rombonganna nganjang ka perusahaan urang

    Tanggal 10 Séptémber, nalika festival Mid-Autumn parantos caket, wakil Présidén Timor Lest sareng rombonganna nganjang ka perusahaan kami pikeun diajar proyek CCHP énergi anu disebarkeun sareng desalinasi cai laut sareng salam perayaan pikeun staf kami. ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2