Pindah / trailer Tipe Diesel Generator Set

Pedaran pondok:


Detil Produk

SPESIFIKASI

Kumpulan generator jinis trailer tiasa dibagi kana set generator wahana-dipasang mobil, set generator roda tilu, set generator roda opat, stasiun kakuatan mobil, stasiun listrik trailer, stasiun kakuatan sora rendah-mobile, stasiun kakuatan kontainer seluler, listrik wahana rékayasa, jst.

Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-22
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-33

Daya tarik: ngadopsi cangkéng anu tiasa dialihkeun, puteran 180 °, setir fleksibel, mastikeun kasalametan dina nyetir.
Ngerem: Aya antar muka marake hawa sareng sistem rem anu dioperasikeun ku tangan pikeun mastikeun kasalametan nalika nyetir.

Fitur:

1. Kinerja low noise signifikan, wates noise generator 75dB (A) (1m jauh ti unit).
2. Desain sakabéh unit kompak dina struktur, sakedik volume, novél sareng bentukna éndah.
3. Multi-lapisan tameng impedansi mismatch panutup insulasi sora.
4. Jinis réduksi noise efisien
5. Silencer komposit impedansi gedé.
6. Kaduruk minyak suluh kapasitas ageung.
7. Pelat penutup pembuka gancang khusus pikeun gampang dirawat.

Catetan:

"Entong beroperasi" atanapi tanda peringatan anu sami kedah digantungkeun tina saklar awal atanapi tuas sateuacan dipiara atanapi diropea set generator. 
Entong kéngingkeun personil anu teu diidinan caket mesin bari set generator nuju diurus atanapi diropea. 
Pencét tombol eureun darurat dina panel kontrol set generator, sareng saklar kaluaran generator kedah dina posisi OFF (OFF).
Numutkeun kana sarat kaayaan damel, nalika lebet kana situs pamasangan set generator, hélem kaamanan kedah dianggo, sareng panon pelindung sareng alat pelindung sanésna kedah dianggo nalika diperyogikeun.
Ngagem panyalindungan ceuli upami ngajalankeun mesin dina tempat anu diségel pikeun nyegah karusakan dédéngéan. Entong nganggo baju pelindung anu ageung sareng perhiasan di tempat damel, anu tiasa napel dina giwang atanapi bagian mesin anu sanés.
Pastikeun sadaya tameng atanapi tiung dipasang dina mesin. Ati-ati nalika nganggo sadaya agen pembersih. Entong nyimpen solusi perawatan dina wadah gelas, sabab wadah gelas rawan karusakan.

Mimitian batréna:

Nalika salah sahiji kaayaan di handap ieu lumangsung, waktos ngecas diidinkeun diperpanjang kalayan pantes:
(1) waktos neundeun batré langkung ti 3 bulan, sareng waktos ngecasna tiasa 8 jam; (2) suhu lingkunganna langkung ti 30 ° c (86 ° F) atanapi kalembaban relatif langkung ti 80%, sareng waktos ngecas 8 jam.
(3) Upami waktos neundeun batréna langkung ti 1 taun, waktos ngecasna tiasa 12 jam.
(4) Dina tungtung garis pengisian, parios naha tingkat cairan éléktrolitna cekap, sareng tambihan éléktrolit standar sareng gravitasi spésipikasi anu leres (1: 1,28) upami diperlukeun.
Nalika ngeusi batre, buka heula tutup saringan atanapi tutup curhat tina batréna, sareng parios tingkat éléktrolitna, sareng saluyukeun sareng cai sulingan nalika diperyogikeun. Salaku tambahan, pikeun nyegah panutupan jangka panjang gas polusi sél batréna henteu tiasa dileupaskeun dina waktosna sareng nyingkahan kondensasi tetesan cai dina jero témbok luhur sél, perhatian kedah dibayar kanggo muka liang hawa khusus pikeun mempermudah sirkulasi hawa anu leres.

Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-21
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-19
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-55
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-22

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Gerak / trailer Tipe Diesel Generator
    Rentang Kakuatan 10KVA-500KVA
    Voltaseu 220 / 380V, 230 / 400V, 110 / 220V, 240 / 415V, 254 / 440V, 277 / 480V
    Mesin sareng Cummins, Perkins, Doosan, Wandi, Kubota, Yanmar, Isuzu, jst.
    Alternator Leroy somer, Stamford, Marathon, jsb.
    Kontroller Deepsea, Comap, Smartgen, jsb.
    Pamutus Sirkuit ABB / SCHNEIDER, jsb.
    Jenis Buka / Jempe
    Tangki Bahan Bakar Tangki luhur, Tangki Base, Tangki Suluh Éksternal Daily
    Produk pendukung opsional Gerak / Trailer Tipe Diesel Generator / Sinkronisasi Sistem Otomatis Transfer Switch / Dummy Load Day Tank

     

    Wengkuan Suplai Generator
    1. Mesin: Mesin anyar-anyar.
    2. Alternator: Alternator brushless anyar, bantalan tunggal, IP23, kelas insulasi H.
    3. Base Frame: Bingkai dasar saluran beurat waja beurat.
    4. Radiator: Kalayan penjaga kaamanan.
    5. Damper Geter Peredam geter antara Mesin / Alternator sareng pigura dasar
    6. tukang ngarusak: Pemutus sirkuit manual 3-kutub salaku standar, 4 kutub pikeun pilihan
    7. Controller: Modél Deepsea, Comap atanapi Smartgen, jst.
    8. Silencer: Tugas beurat jinis industri silencer sareng bows fleksibel, siku.
    9. Batré: Varta Brand, kapasitas batré anu disegel batré gratis kabel c / w batréna.
    10. Tangki Bahan Bakar: 8 jam tanki bahan bakar dasar atanapi ngarobih
    11. Alat Alat & Buku Panduan: Alat kit standar sareng operasi / perawatan / manual lengkep pikeun Generator / Mesin / Alternator / panel kontrol, jst.

    Produk Patali