Lampu generator menara solar anu tiasa dipindahkeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

MODEL   EP-LT5SE / 4 EP-LT10SE / 7 EP-LT10SE / 9
MAST
Manjangan maksimum mastaka m 4.5 7.2 9
Luhurna   Listrik Sacara manual Listrik
Panggung 3
Sudut péngkolan Gelar 340 180 340
Tekanan kerja Psi (Max) 28 N / A. 35
Beban Kepala nangtung kg (Max) 40 60 80
Lampu        
kakuatan total lampu w 4x400 4x400 / 4x1000 4x1000
Jenis lampu        
Kapasitas cahaya Lumen / lampu 36000 36000-85000 85000
Frékuénsi Hz 50/60
Hirupna tina lampu Jam 5000
Suhu ngagawekeun 85
Indéks panyalindungan sambungan   IP54
Cakupan lampu Héktar 5to7

 

Lighting Tower Dielse Generator Set mangrupikeun trailer, angkat tiang, catu daya, alat-alat lampu, campuran sistem, gandeng tiasa misah tiasa nganggo awak kendaraan anu ditarik, ogé tiasa nganggo van anu aya sareng sagala jinis anu dirobih dilengkepan ku ngangkat mastaka sareng pencahayaan sareng alat-alat sanés pamasangan anu wajar dina trailer, sareng janten sét sistem pencahayaan portabel lengkep. Mercusuar sélulér tiasa gampang diangkut ka tempat-tempat anu lalu lintas tiasa dibuka sareng lampu ageung diperyogikeun samentawis. Éta merenah pisan pikeun dianggo.

Light Tower-34
Moveable lighting tower diesel generator set-15
Moveable lighting tower diesel generator set-16

Seri menara pencahayaan EP-LT mangrupikeun munara cahaya portabel anu pas sareng 4x400W atawa 4 * 1000W lampu suluh halida logam sareng tiasa dicabut generator solar tahan sora 5KW / 10kw. Cocog pikeun daérah padamelan alit sareng sedeng, menara lampu EP-LT gampang pisan ditanganan ku operator tunggal.

Operasi gampang: Kalayan tombol pinter misah pikeun ngendalikeun / pareum tina dua lampu sareng merenah pikeun ngaluyukeun jangkungna tihang sacara manual; lampu diwangun ku dua bagian utama: wadah lampu (kalebet panel lampu sareng tiang) sareng generator generator (kalebet generator, kasus listrik sareng basis generator). Éta merenah pikeun ngarakit, ngabongkar sareng ngangkut. Operasi kalayan gampang sareng aplikasi anu saé.

Light Tower-22

Bungkusan:
Pakét anu Dipisahkeun: Masing-masing bagéan menara lampu cukup rangkep pikeun nyegah karusakan anu mungkin.
Lingkungan Palayanan:
Ngadopsi sababaraha desain struktur shockproof, kinerja anti-shock alus teuing jeung bisa ngagunakeun dipercaya dina lingkungan shock tinggi;
Ngadopsi bahan paduan lampu lingkungan sareng téknologi nyemprot berteknologi tinggi, tahan cai, tahan debu, antirust sareng cocog pikeun dianggo di lingkungan luar pikeun waktos anu lami;
Kasaluyuan éléktromagnétik sampurna sareng henteu tiasa nyababkeun gangguan kana jaringan transmisi;
Lampu sadayana ngadopsi bahan logam diimpor kualitas luhur, kualitas luhur sareng dipercaya sareng tiasa dianggo saé dina lingkungan anu keras.

Jasa custom-tukang ngaput: Dina raraga minuhan sarat unik tina klien béda, urang hoyong ngonpigurasikeun jenis lampu béda, kakuatan, jumlah lampu, jangkungna mastaka sareng generator numutkeun konsumén urang sorangan pamundut.

Wengkuan aplikasi: aréa ageung, cahaya kacaangan tinggi, towing khusus sareng alat leumpang tiasa gancang dikaluarkeun, nyayogikeun bantuan bencana wengi, darurat, penerangan tempat konstruksi sareng kakuatan darurat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali