Pompa cai Cina

Pedaran pondok:

Mesin 4 suntikan Diesel Air injection sareng alarm minyak anu handap.  
Segel keramik Mékanis Berkualitas Tinggi pikeun sadaya pompa.
Pompa awak suntikan aluminium. 
Sampah teu gaduh alat muka hareup pikeun gampang dibersihkeun sareng dirawat. 
Tangki Suluh Mini, gampang mindahkeun pigura anu langkung kuat.
Manual sareng listrik mimiti


Detil Produk

Modél ETE-DWP20C / CL ETE-DWP30C / CL ETE-DWP40C / CL
Pompa disetél            
Nyeuseup Port Dia. (Mm) (inci) 50 * 1 2 * 1 80 * 1 3 * 1 100 * 1 4 * 1
Tukeur Port Dia. (Mm) (inci) 50 * 1 2 * 1 80 * 1 3 * 1 100 * 1 4 * 1
Kapasitas Kapasitas (L / mnt) {m³ / jam] 600 36 1000 60 1600 96
Maks. Kepala (m) 32 28 25
Timer waktos perdana (s / 4m) 80 120 180
Maks. Sirah Kepala (m) 8 8 8
Jinis mesin            
Jinis mesin DE170F, 4.0HP 178F, 6.0HP   DE186F, 10.0HP  
Sistem mimiti Recoil / Listrik Recoil / Listrik   Recoil / Listrik
Kapasitas tanki bahan beuleum 2.5L 3.5L   5,5L  
Tingkat noise (dina 7m) 86db (A) 87db (A)   89db (A)  
NW / Gw 38 / 43KG   48 / 53KG   67 / 72KG  
Diménsi Pakét 480 * 450 * 480mm   560 * 450 * 515mm   640 * 490 * 595mm  

Fitur :
• 4 mesin Diesel Air Injeksi stroke kalayan alarm minyak rendah.  
• Segel keramik Mékanis Berkualitas Tinggi pikeun sadaya pompa.
• Pompa awak suntikan aluminium. 
• Sampah teu gaduh alat muka hareup pikeun gampang dibersihkeun sareng dirawat. 
• tanki Suluh Mini, gampang mindahkeun pigura anu langkung kuat.
• Manual sareng listrik mimiti

China water pump

Aplikasi pompa cai:

Industri - sistem cai umpan boiler sareng sistem siklus pendinginan
Ngabubur - sistem sirkulasi pasokan cai sareng sistem siklus pendinginan
Sistem hydrant seuneu-sistem panyiram, sistem penyemprot semprot, sistem busa, sistem gun cai
Militér - sistem pasokan cai sawah sareng sistem pangumpulan cai tawar pulau
Pasokan panas - sistem sirkulasi pasokan cai sareng sistem siklus pendinginan
Kotamadya - solokan darurat sareng pasokan cai darurat
Tatanén - sistem irigasi sareng saluran pembuangan

Parentah pangropéa

• Pariksa naha bahan bakar solar dina bak anu cekap: tanki bahan beuleum kedahna cekap cekap, henteu kirang ti 50% tina volume tank.

• Pariksa naha cai dina bak cai tiis parantos cekap: kakirangan cai dina bak kedah diisi deui sakedap.

• Pariksa kaayaan batréna: titénan naha cangkangna retak atanapi cekung, sareng naha positip atanapi négatipna leupas atanapi slpping.

• Penampilan pompa cai solar bersih sareng asesorisna: dlean fuselage, sirah silinder, sareng minyak permukaan anu sanésna, cai sareng lebu ku lawon garing atanapi kaén solar.

• Pamariksaan saatos operasi panjang: parios mufler sareng pipa knalpot kanggo nyabut karbon pikeun nyegah percikannana.

1

PEMASANGAN SOFTPIP KONEKTIF
Selang anu nyambung sareng saluran cai kedah merhatoskeun pisan, sareng henteu kedah dibébaskeun.

Diagram skéma modeu konéksi:

22
333

Perkara peryogi perhatosan:
1. Upami aya kalepatan alit tina pompa, punten émut henteu ngantep éta jalan. Upami poros pompa saatos nganggo bungkus kanggo nambihan tepat waktos, upami teras nganggo pompa bakal bocor. Pangaruh langsung tina ieu nyaéta konsumsi énérgi motor bakal ningkat teras ngarusak impeller.
2. Upami pompa cai gaduh geter anu kuat dina prosés panggunaan, éta kedahna lirén dina waktos ieu mariksa alesanna, upami éta ogé bakal nyababkeun karusakan dina pompa cai.
3. Nalika kebocoran klep handapeun pompa, sababaraha urang bakal nganggo taneuh garing kana pipa inlet pompa, cai kana klep, prakték sapertos kitu henteu pikaresepeun. Kusabab nalika taneuh garing dilebetkeun kana pipa inlet cai nalika pompa mimiti damel, taneuh garing bakal lebet kana pompa, maka éta bakal ngarusak impeller sareng bantalan pompa, supados tiasa pondok umur jasa pompa. Nalika kabocoran klep handapeun kedah diémutan, upami serius maka perlu diganti.
4. Saatos panggunaan pompa cai kedah merhatoskeun pangropéa, sapertos nalika pompa parantos habis pikeun nempatkeun cai dina pompa bersih, langkung saé éta miceun pipa cai teras bilas ku cai bersih.
5. Cabut pita tina pompa, bilas ku cai sareng garingkeun dina lampu. Entong ngantepkeun kasétna dina tempat anu poék sareng beueus. Pita pompa na henteu kedah patri ku minyak, langkung-langkung henteu cet dina kasét ku sababaraha hal caket.
6. Pikeun sacara saksama mariksa naha aya retakan dina impeller, impeller tetep dina bantalanana leupas, upami aya retakan sareng fenomena leupas pikeun perawatan anu pas waktuna, upami pompa impeller di luhur taneuh pikeun ngabersihkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali