Patén perusahaan

Patén pamanggihan

A single bearing generator set driven by a water-cooled single cylinder diesel engine
An internal combustion generator set capable of desalting seawater
001
NO. Jenis patén
1 Hiji set generator bantalan tunggal disetir ku mesin solar silinder tunggal anu didinginkan ku cai
2 Susunan generator pembakaran internal anu sanggup ngaleupaskeun cai laut
3 Alternator

Patén modél Utiliti

A single bearing generator set driven by a water-cooled single cylinder diesel engine
An internal combustion generator set capable of desalting seawater
Ultra-silent water-cooled generator set
Internal combustion generator set with heating and heating water system
A silent internal combustion generator that the junction box is on the side
Vertical super silent generator set
Water-cooled single cylinder diesel generator set
Hand-operated air-cooled diesel generator set
The invention relates to an air-cooled diesel engine flywheel assembly
Generator with strong cooling system
The utility model relates to a wire rope fixing assembly
The utility model relates to a dustproof silent generator set
Electric charging car
The utility model relates to a single cylinder water-cooled diesel generator set
The utility model relates to a diesel generator set
motor
Single bearing generator
Double-bearing generator
The utility model relates to an energy saving sewage treatment system
The utility model relates to a sewage treatment system based on waste heat recovery of a water-cooled internal combustion generator set
The utility model relates to a fully enclosed dustproof silent water-cooled generator set
The utility model relates to a seawater desalination system based on waste heat recovery of a water-cooled internal combustion generator set
NO. Jenis patén
1 Hiji set generator bantalan tunggal disetir ku mesin solar silinder tunggal anu didinginkan ku cai
2 Susunan generator pembakaran internal anu sanggup ngaleupaskeun cai laut
3 Pangatur generator tiis-tiis cai
4 Generator pembakaran internal disetél ku pemanasan sareng sistem cai manaskeun
5 Generator pembakaran internal jempé yén kotak simpang aya di gigirna
6 Set generator super jempé nangtung
7 Set generator solar solar anu didinginkan ku cai
8 Alat generator solar-cooled air-cooled set
9 Penemuan ieu aya hubunganana sareng pakumpulan flywheel mesin solar anu didinginkan ku hawa
10 Generator kalayan sistem pendingin anu kuat
11 Modél utiliti aya hubunganana sareng rakitan ngalereskeun tali kawat
12 Modél utiliti aya hubunganana sareng set generator jempé anu henteu lebu
13 Mobil ngecas listrik
14 Modél utiliti aya hubunganana sareng set generator solar anu didinginkan ku cai silinder tunggal
15 Modél utiliti aya hubunganana sareng set generator solar
16 motor
17 Generator bantalan tunggal
18 Ganda-bantalan generator
19 Modél utiliti aya hubunganana sareng sistem pangobatan pembuangan limbah énergi
20 Modél utiliti aya hubunganana sareng sistem pangolahan limbah dumasar pamulihan panas limbah tina susunan pembakaran internal anu didinginkan ku cai
21 Modél utilitas hubunganana sareng set generator generator anu didinginkan ku cai anu teu nganggo lebu
22 Modél utiliti aya hubunganana sareng sistem desalinasi cai laut dumasar kana pamulihan panas limbah tina generator pembakaran internal anu didinginkan ku cai

Patén desain

Air cooled diesel generator
A silent canopy for an air-cooled diesel generator set
Silent plug-in generator set
NO. Jenis patén
1 Hébat generator solar
2 Kanopi jempé pikeun pakakas solar anu didinginkan ku hawa
3 Hidep colokan-di set generator