Penghormatan Perusahaan

ISO9001 、 ISO14001 、 ISO18001

Company Honor-1
Company Honor-2
Company Honor-3
COMPANY HONOR-1
COMPANY HONOR-2
COMPANY HONOR-3
COMPANY HONOR-4
COMPANY HONOR-5
COMPANY HONOR-6
COMPANY HONOR-7
COMPANY HONOR-8
NO. Waktos Nami Sumber
1 2019 Sertipikat Perusahaan Téknologi Tinggi sareng Anyar Administrasi Nagara perpajakan Biro Perpajakan Fujian sareng Jurusan Élmu sareng Téhnologi Provinsi Fujian
2 2018 Sertipikat Budidaya Perusahaan Teknologi Fujian Biro Élmu sareng Téknologi Fuzhou Sareng Fuzhou Biro Industri sareng Téknologi Informasi
3 2017 Sertipikat Élmu Fujian sareng Téhnologi Leading Leading Enterprise Leutik Departemen Fujian Propinsi Fujian, Komisi Pengembangan sareng Reformasi Fujian, Komisi Téknologi Ékonomi sareng Émbaran Fujian sareng Departemen Keuangan Provinsi Fujian
4 2017 Wakil Présidén Unit Asosiasi Dagang Éléktronik Fuzhou Asosiasi Dagang Éléktronik Fuzhou
5 2017 Wakil - Présidén Satuan Kamar Dagang Mindu Jaringan Kamar Dagang Mindu Network
6 2016 Anggota Asosiasi Layanan Konservasi Énergi Fujian Asosiasi Jasa Konservasi Énergi Fujian
7 2016 Sertipikat Élmu Fujian sareng Perusahaan Téhnologi Jurusan Élmu sareng Téhnologi Propinsi Fujian
8 2014 Satuan Koperasi Strategis Anu Saé Pamaréntah Propinsi Fujian Ékonomi Urban
Company Honor-5
NO. WAKTU NGARAN
1 2017.04.05 Sistem kontrol autopilot sajajar dua - paralel
2 2017.03.01 Diri listrik paralel dua - sistem kendali kendiri mandiri
3 2017.02.15 Distribusi otomatis sistem kontrol kaluaran ayeuna dumasar paménta
4 2017.05.05 Deteksi otomatis sareng sistem alarm pikeun véktor naékna suhu puteran bantalan generator
5 2017.01.10 Deteksi otomatis sareng sistem kontrol pikeun pelumas saham minyak
6 2017.01.18 Sistem pangaturan suhu cai otomatis pikeun set generator anu didinginkan ku cai anu tiiseun pisan