Tentang Kami

Kami Di dieu

a3.01a

Kakuatan sapertos anjeun (FUZHOU) CO., LTD., Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pabrik OEM di Cina ngumpulkeun desain pangembangan, manufaktur sareng penjualan dina hiji, kalayan langkung ti 30 patén-patén, khusus dina produksi set generator sareng asesorisna , Sareng ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman produksi dina ngadukung bagian .Perusahaan parantos maju peralatan produksi sareng prosedur pengujian anu lengkep, ngagaduhan kelompok tanaga profesional sareng téknis kualitas luhur, sareng ngagaduhan kamampuan inovasi. Produk utami nyaéta setélan generator anu didamel ku hawa-tiis 1-5 kw sareng sét generator anu didinginkan cai 10-2000. Salaku mesin profesional sareng generator susunan perusahaan manufaktur anu tumuh tina pembuatan asesoris mesin pembakaran internal, urang ketat numutkeun sistem manajemen kualitas internasional ISO9001-2021 pikeun ngatur sareng produk.

Kami gaduh lini pengolahan lambar logam, garis penyemprotan, garis perakitan panel kontrol, kumpulan susunan generator sareng bengkel debugging, akuisisi multi-data sareng kamar uji coba 2000KW sareng langkung ti 30000 méter pasagi situs produksi, kalayan kapasitas produksi bulanan 5000 héntar pendingin cai .
Susunan generator solar tina 5KW-2000KW nyoko kana prosés produksi, standarisasi sareng standarisasi, anu mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.
Desain tank top unik tina generator solar anu disejukkeun ku cai ngamungkinkeun pungsi ATS janten pinuh dikembangkeun sareng set generator tiasa dimimitian iraha waé.
Ukuran alit sareng desain saluran udara unik ngamungkinkeun generator ngajalankeun kanggo waktos anu lami kalayan sora anu rendah sareng henteu suhu anu luhur ..
Siga anjeun ngajantenkeun anjeun resep. Kami bakal saluyu sareng "iman séhat sareng janji, kualitas luhur sareng efisiensi, inovasi sareng kamajuan, pamekaran umum" kabijakan bisnis, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk murah sareng solusi anu pangsaéna.

Pabrik kami

Didirikeun taun 1989
Profésional 、 Generator 、 Pabrikan
Langkung 200 emplyee
 Lokasina di Fujian, Cina
Reputasi anu saé
10 urang R&D tim

1. Mesin produksi 74 sét
2. kapang & produksi tooling
3. Kualitas heula
-Mold didamel, tés suku cadang anu ketat, jalur perakitan, genset kalayan uji beban sateuacan dikantunkeun, tingkat mumpuni 99,9%.
4. Inovasi
-Lebih ti 30 jinis patén-patén penemuan anu sah sareng patén-patén desain.
Kontribusi-luar biasa dina muffler, kandang jempé sareng pelat logam lengkep manjang penutup alternator.
-Sokalan ningkatkeun produk. Terus gerak!
5. Palayanan anu difokuskeun pikeun palanggan
-OEM, ngaropea, dipercaya, marahmay, épisién sareng berkelanjutan jasa.
Garansi -1 taun, nalika kadaluwarsa, nawiskeun suku cadang kalayan biaya, ogé pituduh ngalereskeun.
6. Rupa-rupa produk
-S generator generator set, generator silinder tunggal, generator las, munara lampu dipasang trailer, generator bénsin, generator inverter, pompa cai…
-Produk énggal badé sumping ...

Pabrik pabrik kami fasilitas produksi 74sets anu ngajamin produksi massal.

Mesin & Peralatan-1
Mesin & Peralatan-2
Mesin & Peralatan-1
Henteu Nami Spesifikasina Qty (set)
1 Mesin hidrolik pendil hidrolik CNC 4000KN 1
2 Mesin gunting pendil hidrolik 2500KN 1
3 Gunting pelat waja 2000KN 1
4 Pencét panghandapna pencét gambar aksi ganda 300T 2
5 Ganda-aksi gambar gambar hidrolik pencét 200T 200T 1
6 Pencét hidrolik opat kolom 500T 1
7 Pencét gambar lambar hidrolik 1000T 1
8 Bender piring hidrologis 2500 2
9 Bender piring hidrologis 4000 1
10 Mesin Punching 125T 2
11 Mesin Punching 100T 1
12 Mesin Punching 80T 2
13 Mesin Punching 63T 1
14 Mesin Punching 40T 3
15 Mesin Punching 30T 1
Mesin & Peralatan-2
Henteu Nami Spesifikasina Qty (set)
16 Mesin Punching 25T 2
17 Mesin Punching 10T 3
18 Mesin Punching 6.3T 1
19 Tukang las 6
20 Gulung mesin las FZ-160H 2
21 Frékuénsi panengah jinis inverter titik tukang cukur SMD / SSM 1
22 Mesin las argon Néglasari-270 11
23 SJDQ (Sasak Hidrolik Vehicle-Ride Bridge) DCQG8-0.8 1
24 Mesin motong plasma 1
25 Las otomatis Chassis 1
26 Mesin ékstrusi huntu semi-otomatis 1
27 Tangki otomatis las frekuensi tinggi 1
28 Automation pepelakan Stud 5
29 JIEUNAN laser MK3015Q 1
30 Robot Panasonic TA-1800 5
31 Forklift 12
32 Lift 2

Ngadamel kanopi

Potong pelat waja, punch, bending ...

Lukisan

Warna opsional

ngahasilkeun suku cadang, mesin, alternator

Tangki bahan bakar, muffler, hinge, filter hawa, panel kontrol ...

Mesin listrik leutik

Ngumpulkeun

Ngumpulkeun perumahan, sambungkeun mesin sareng alternator, bebereskeun kana chasis

Nguji

50% momotan, 75% momotan, 100% momotan, 110% beban sareng sadaya fungsi perlindungan

Ngepak

Kasus lapis atanapi karton

loading & pangiriman

Gensét
Bengkel ngolah bahan baku
Pemotong laser
Pencét Gambar Hidrolik
Gensét

Gensets

 

30% biaya anu langkung handap 、 Enviormenal precision Precision tinggi ventil Ventilasi panas anu saé speed Kecepatan produksi tinggi

Gensets-2

 

 

Bengkel ngolah bahan baku

Raw material processing workshop

Pemotong laser

Laser cutter

Pencét Gambar Hidrolik

Hydraulic Drawing Press

Fire Cutter

Pemotong Seuneu

Water cooled cutter

Cai diseureut cutter

Plate cutter

Pamotong piring

Bending Machine

Mesin bending

Drilling Machine

Mesin pangeboran

Lathe

Bubut

Hydraulic leveling machine

Mesin leveling hidrolik

Automatic welding manipulator

Manipulator las otomatis

Shielded welding

Dilas dilas

Spot welding

Las titik

Welding fixture

Perlengkapan las

Shielded welding
Shielded welding-2

Dilas dilas

Shielded welding-3

Garis pangobatan permukaan
Coating palapis semprot éléktrostatik)

Perawatan blasting 1. pelet

1.pellet blasting treatment-1
1.pellet blasting treatment-2

Sateuacanna

1.pellet blasting treatment-3

Saatos

1.pellet blasting treatment-5
1.pellet blasting treatment-6

2, palapis semprot éléktrostatik

Electrostatic spray coating
Air brush clean dust.

Sikat hawa lebu bersih.

Coating

Palapis

Drying

Ngeringkeun

Drying-2
Cooling

Asik

Internal and external chrome plating

Plating Chrome internal sareng éksternal

Semi-finished products warehouse

Gudang produk semi-réngsé

Baris majelis

FACTORY TOUR-1
FACTORY TOUR-4
Assembly line
Assembly line-2

Ngamuat darmaga

Loading dock-1