5kw generator las solar set

Pedaran pondok:

Generator las tipe anyar kami nyaéta kombinasi mesin las listrik sareng generator. Struktur kompak, beurat enteng sareng dilengkepan operasi katrol sareng penanganan anu pikaresep. Keragaman fungsionalna tiasa nyugemakeun sareng ngungkulan sagala rupa arus las, seueur dianggo dina pangwangunan jalan raya, karéta api, lapangan minyak, industri kimia sareng industri bangunan, jst.


Detil Produk

Spésifikasi

Karakteristik produk

1, fungsi ganda
Ngaliwatan téknologi listrik & las anu beuki ningkat, éta kagunaan ngagunakeun dua kali listrik tanaga generator sareng las. Hayu anjeun ngaraos harga sareng kinerja langkung ekonomis sareng praktis.
Singkronisasi nganggo
Kinerja beban saé, bari las, éta mangrupikeun catu daya. Hasil tina las sareng catu daya damel babarengan anu henteu kapangaruhan saling nyaéta ningkatkeun épisiénsi sareng ogé gampang dianggo
2, kakuatan kualitas luhur
Dina raraga ngahontal bentuk gelombang tegangan las anu sampurna tanpa ngambang arus, kami nganggo téknologi énggal AVR sareng damping, Kalayan kecap sanésna, éta peryogi operasi las terampil tinggi.
Operasi gampang
Desain frékuénsi cahaya sareng kompak ningkatkeun operabilitas mesin, sareng ngahémat seueur ruang panyimpenan. Samentawis waktos, pamasangan roda ngajantenkeun mesin langkung merenah pikeun transportasi.
3, Anu seueur dianggo
Busur gampang, stabilitas busur, las pangaluyuan ayeuna merenah, rentang nyaluyukeun langkung ageung, tiasa dilarapkeun kana diaméter béda éléktroda sareng lingkungan las, hayu operasi las janten langkung nyaman sareng saderhana.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Spésifikasi Utama Genset

    3-PH, 50Hz @ 3000RPM, 220V (Ogé Tiasa Dijieun Nurutkeun Sarat Khusus Pelanggan)
    ● Diwangun tina mesin solar 186FA sareng China Alternator
    ● 12V DC ngamimitian batré motor sareng neundeun
    ● Sikat, Diri bungah, IP20, insulasi kelas F alternator
    ● Sistem kontrol panel mimiti salaku standar, panel ngamimitian otomatis digital nyaéta opsional
    ● tanki operasi TOP 8 jam
    ● Jenis kabuka opsional atanapi jinis hening
    ● Sadaya set generator parantos ngalangkungan uji coba anu ketat sateuacan dileupaskeun ka pasar, kalebet beban 50%, beban 75%, beban 100%, beban 110% sareng sadaya fungsi perlindungan (stoppeed stop, suhu cai tinggi, tekanan minyak rendah, batré ngecas gagal, eureun darurat)

    GENSET

    Kakuatan Perdana 5KW / 5KVA Kakuatan Sayaga 5.5KW / 5.5KVA
    Dipeunteun Kacepetan 3000RPM Frékuénsi Kaluaran 50HZ
    Tahap 3 Dipeunteun Tegangan 380V
    Modél Mesin 186FA Modél Alternator N-5
    Konsumsi Bahan Bakar tina 100% momotan 275g / kw.h Kapasitas tanki bahan beuleum (L) 13
    Tingkat Peraturan Tegangan ± 1% Laju Tegangan Acak ± 1%
    Laju Regulasi Frékuénsi ± 5% Variasi Frékuénsi Acak ± 0,5%
    Diménsi (tipe jempé) 940 * 545 * 710mm) Beurat (tipe jempé) 180kg
    Diménsi (tipe kabuka) 930 * 545 * 650mm) Beurat (tipe kabuka) 150kg
    20 'wadah qty (muat normal) 72 40 'HQ wadah qty (normal) 144

    MÉSÉN NGÉLÉS

    tegangan input (V) 220V frekuensi input (Hz) 50/60
    kapasitas input dipeunteun (KVA) 5.4 tegangan ngambang (V) 65
    kaluaran rentang ayeuna (A) 20 ~ 180 kaluaran dipeunteun (V) 28
    siklus tugas (%) 40 karugian sirkuit kabuka (W) 10
    efisiensi (%) 85 faktor kakuatan (cosφ) 0,93
    kelas insulasi B diaméterna batang las lumaku (mm) 1.6 ~ 3.2

     

    Spésifikasi Mesin

    Siklus Opat Stroke
    Aspirasi Aspirasi Alam
    Bore × Stroke (mm × mm) 86 × 72
    Kapindahan (cc) 418
    Sistem Ngamimitian Ngamimitian listrik
    Teraskeun Ngajalankeun waktos ≥9 jam
    Sistem Pelumasan Tekanan cipruk
    Lube. Kapasitas Minyak 1,65L
    Sistem Tiis Hawa-tiis
    Tangki Bahan Bakar Kalayan séng dilapis dina jero
    Total Kapasitas Sistem Pelumasan (L) 418
    Pembakaran Syetem Suntik Langsung
    Konsumsi Bahan Bakar 100% Beban (g / kwh) 275 (jam 3000RPM)
    Kapasitas batré (V-Ah) 36

     

    Spésipikasi Alternator

    Modél Alternator N-5
    Merek Alternator Cina Stamford
    Jenis Exciter Sikat, Diri bungah
    Dipeunteun Kaluaran 5kw
    Dipeunteun Kacepetan 3000RPM
    Dipeunteun Frékuénsi 50HZ
    Tahap Bujang
    Dipeunteun Tegangan 220V (Sadia kalayan sarat konsumén)
    Faktor Kakuatan 1
    Tegangan Saluyukeun Rentang ≥5%
    Peraturan Tegangan NL-FL ± 1%
    Kelas Insulasi F
    Kelas Perlindungan IP20

    Produk Patali