5kw kabuka / tiiseun hawa tiis set generator generator

Pedaran pondok:

- Patén Pamanggihan, Produk Patén Desain
- Noise <70db (7m). 
- Suhu dina jero <65 ℃ 
- Teu kaleungitan kakuatan bahkan saatos operasi lami
- Kawat tambaga 100% sareng deteksi suku cadang anu ketat pisan.
- Ngarobih sikat karbon di luar langsung, gampang pisan pikeun dipiara.
- Hiji wadah beban 144 sét.
- Roda ngagugulung 360 °, ngalih gratis
- Top dipasang séng-piring duanana di jero sareng di luar tanki bahan beuleum
- Ngadopsi kertas saringan hawa pangsaéna Koréa, mastikeun babandingan hawa / suluh anu saé.
- tingkat 8,8 sekrup karasa.


Detil Produk

Spésifikasi

5kva new

Desain Modis
• kanopi kompak
144 pcs @ 40HQ, Ngahémat kargo
• perlindungan Patén pikeun desain
(Tangki suluh, kipas angin, muffler, Kanopi)

Kinerja Super
• Noise < 70dB jam 7M
• 100% kaluaran @ beban lengkep
• Suhu dina jero <65 ℃
• Teu kaleungitan kakuatan pikeun ngajalankeun panjang

Palayanan Profesional
• Gampang ngagentos sikat karbon
• jaminan sataun
• Beuki loba pagawéan Jasa

Kami Ngabéréskeun suhu dina masalah, janten kami ngagaduhan kakuatan anu tetep dina unggal waktos

Dipeunteun Kaluaran Kaluaran

URANG

Daya anu dipeunteun: 4.5KW
Max Kakuatan: 5KW
0-6Rumah Ngajalankeun

Daya Anu Dipeunteun: 4.5KW
Max Kakuatan: 5KW
6-12 jam Ngajalankeun

Langkung seueur waktos sami !!!

vs

LAIN

Daya anu Dipeunteun: 4-4,2 KW
Max Kakuatan: 4.5KW
0-6Jam Ngajalankeun

Dihaturkeun Daya: 2.8-3.6kw
Max Kakuatan: 3KW
6-12Jam Ngajalankeun

Téhnologi Tangki Bahan Bakar

1

Assy tank kami ngahasilkeun lengkep, henteu nganggo las dina tank tank sareng bagian sambung anu sanés, pastikeun teu aya minyak anu bocor pisan!

32

Anu sanésna nyoko kana téknologi las pikeun ngahubungkeun bagian, gampang pikeun bocor minyak saatos ngajamin!

Muffler Téhnologi

4

Muffler kami nyaéta desain patén kami ngadamel Noise turun tingkat panghandapna, ogé langkung saé ngaluarkeun knalpotna, Hindarkeun suhu di jero anu luhur sareng tinggi!

5

Anu sanésna nganut muffler téknologi anu normal, sesah ngirim knalpot sareng panasna dina waktos anu lami, janten kakuatan kaluaranna langkung handap sareng handap ... ..

Detilna béda

2222
16

1. tipe pompa minyak kualitas pangsaéna
Roda puteran 2,360 derajat
3. saringan hawa anu saé ngahémat suluh
4. radiator tambahan
5. Sensor minyak kualitas pangsaéna
6. Kawat squeaky kawat disambungkeun

Tipe anyar ngadamel pompa bahan bakar
Kauntungannana: minyak disayogikeun keseragaman

333

Kauntungannana filter hawa

Kami ngadamel saringan hawa, sadaya kertas saring impor ti Koréa. Babandingan hawa langkung saé tibatan urang Cina.

10
11
12
883
Gampang dijaga 1
Gampang dijaga 2
Gampang dijaga 3
Gampang dijaga 4
Gampang dijaga 1

Buka panutup kanggo ngarobih saringan hawa.

14

Gampang dijaga 2

Buka tutup ieu kanggo mariksa pompa minyak sareng nozel, sirah silinder ...

16

Gampang dijaga 3

Buka tutup ieu kanggo ngarobih sikat karbon sacara langsung

18

Gampang dijaga 4

Buka tutup ieu pikeun mariksa sareng ngatur AVR sareng régulator.

21

Desain Pantun

23

Kami mangrupikeun rarancang anu énggal di pasar! Kuring yakin éta bakal ngantep anjeun kéngingkeun langkung seueur pasar sareng bisnis. Éta ngagaduhan perlindungan desain patén!

24

Anu sanésna biasana tipeu. Model 90% di pasar sami, sareng sababaraha kualitas henteu hadé ngajantenkeun jinis ieu kaleungitan kapercayaan klien, janten éta bakal kaleungitan kauntungan!

Nguji - genset alit

25
23

Modél: EP-5S
Kontinyu / Perdana kakuatan (PRP): 4.5KW
Ngadegkeun kakuatan (LTP): 5KW
Amps (A): 20
Faktor Kakuatan: 1.0
Frenquency: 50HZ
Tegangan: 220-240V
Fase: Bujang
Kacepetan Mesin: 3000rpm
Mesin Merk: ETE POWER
Modél sareng jinisna: 186FA, hawa tiis, Opat stroke
Sistem mimiti: Mimitian Listrik
Sékrési Otomatis: Leres
Kapindahan (cc): 418cc
Sistem Pelumasan: Tekanan Dipecat
Minyak pelincir: L-ECD kelas 15W30 ATAWA 15W40
Tingkat Noise: (dBA @ 7m) <70
Panjang (-L- m): 940mm
Lebar (-W- m): 545mm
Jangkungna (-H- m): 655mm
Beurat (kg): 180kg

13kw-500kw ETEPOWER

29

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Spésifikasi Utama Genset

    1-PH, 50Hz @ 3000RPM, 220V (Ogé Tiasa Dijieun Nurutkeun Sarat Khusus Pelanggan)
    ● Diwangun tina mesin solar 186FA sareng China Alternator
    ● 12V DC ngamimitian batré motor sareng neundeun
    ● Sikat, Diri bungah, IP20, insulasi kelas F alternator
    ● Sistem kontrol panel mimiti salaku standar, panel ngamimitian otomatis digital nyaéta opsional
    ● tanki operasi TOP 8 jam
    ● Jenis kabuka opsional atanapi jinis hening
    ● Sadaya set generator parantos ngalangkungan uji coba anu ketat sateuacan dileupaskeun ka pasar, kalebet beban 50%, beban 75%, beban 100%, beban 110% sareng sadaya fungsi perlindungan (stoppeed stop, suhu cai tinggi, tekanan minyak rendah, batré ngecas gagal, eureun darurat)

    GENSET

    Kakuatan Perdana 5KW / 5KVA Kakuatan Sayaga 5.5KW / 5.5KVA
    Dipeunteun Kacepetan 3000RPM Frékuénsi Kaluaran 50HZ
    Tahap 1 Dipeunteun Tegangan 220V
    Modél Mesin 186FA Modél Alternator N-5
    Konsumsi Bahan Bakar tina 100% momotan 275g / kw.h Kapasitas tanki bahan beuleum (L) 13
    Tingkat Peraturan Tegangan ± 1% Laju Tegangan Acak ± 1%
    Laju Regulasi Frékuénsi ± 5% Variasi Frékuénsi Acak ± 0,5%
    Diménsi (tipe jempé) 940 * 545 * 715 (mm) Beurat (tipe jempé) 180kg
    Diménsi (Open type) 930 * 545 * 650 (mm) Beurat (tipe kabuka) 145kg
    20 'wadah qty (muat normal) 72 40 'HQ wadah qty (normal) 144

    Spésifikasi Mesin

    Mesin Diesel

    Modél Mesin 186FA
    Jumlah Silinder Bujang
    Susunan silinder Nangtung nangtung
    Siklus Opat Stroke
    Aspirasi Aspirasi Alam
    Bore × Stroke (mm × mm) 86 × 72
    Kapindahan (cc) 418
    Sistem Ngamimitian Ngamimitian listrik
    Teraskeun Ngajalankeun waktos ≥9 jam
    Sistem Pelumasan Tekanan cipruk
    Lube. Kapasitas Minyak 1,65L
    Sistem Tiis Hawa-tiis
    Tangki Bahan Bakar Kalayan séng dilapis dina jero
    Total Kapasitas Sistem Pelumasan (L) 418
    Sistem Pembakaran Suntik Langsung
    Konsumsi Bahan Bakar 100% Beban (g / kwh) 275 (jam 3000RPM)
    Kapasitas batré (V-Ah) 36

    Spésipikasi Alternator

    Modél Alternator N-5
    Merek Alternator Cina
    Jenis Exciter Sikat, Diri bungah
    Dipeunteun Kaluaran 5kw
    Dipeunteun Kacepetan 3000RPM
    Dipeunteun Frékuénsi 50HZ
    Tahap Bujang
    Dipeunteun Tegangan 220V (Sadia kalayan sarat konsumén)
    Faktor Kakuatan 1
    Tegangan Saluyukeun Rentang ≥5%
    Peraturan Tegangan NL-FL ± 1%
    Kelas Insulasi F
    Kelas Perlindungan IP20

    Produk Patali