15kva-500kva Terbuka / Jempé Alam Generator Gas Sét

Pedaran pondok:


Detil Produk

SPESIFIKASI

15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-22
15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-20
15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-56

Unit pembangkit gas alam mangrupikeun mesin gas pengapian anu didorong ku gas anu nilai kalori tinggi sapertos gas alam. Dina dasar modél non-supercharged, sistem supercharging sareng sistem pendingin panengah ditambih. Sistem pendinginan nyoko kana metode pamisahan siklus suhu luhur sareng handap. Siklus suhu luhur niiskeun silinder, awak, sirah silinder sareng komponén suhu luhur anu sanésna, sareng siklus suhu anu handap mendingin gas, hawa sareng minyak coolers saatos supercharging.

Aplikasi

Gas, minyak sareng coolant:
Sateuacan ngagunakeun mesin generator gas alam, spésifikasi anu cocog pikeun gas alam, minyak sareng bahan pendingin kedah dipilih numutkeun ka lingkungan khusus sareng kaayaan pamakean. Pilihan anu leres atanapi henteu ngagaduhan pangaruh anu hébat kana kinerja sareng umur jasa mesin. set generator gas alam.

1. Sarat pikeun panggunaan bénsin dina sél ngahasilkeun gas alam: 
Bahan bakar mesin gas utamina gas alam, tapi éta ogé tiasa nganggo gas anu tiasa nyerep sapertos gas bumi sawah, gas bumi petroleum cair sareng gas metana. Gas anu dianggo bakal dikaluarkeun janten bébas tina cai gratis, minyak atah sareng minyak ringan, kalayan nilai calorific anu handap henteu kirang ti 31,4 mJ / m3, total eusi walirang henteu langkung ti 480mg / m3, sareng eusi hidrogén sulfida henteu langkung ti 20mg / m3. Salaku tambahan, tekanan angkutan gas bumi aya dina kisaran MAP 0,08-0,30.
2. Minyak anu digunakeun dina set generator gas alam :
Minyak dipaké pikeun pelumasi bagian-bagian anu obah tina mesin gas alam sareng pikeun niiskeun sareng nyéépkeun panas, ngaluarkeun pangotor sareng nyegah karat tina bagian-bagian anu ngalir ieu. Kualitas na henteu ngan ukur mangaruhan kinerja sareng umur jasa mesin bénsin, tapi ogé mangaruhan umur jasa minyak. Maka, minyak anu saluyu kedah dipilih numutkeun suhu lingkungan operasi mesin gas tina generator gas alam. Kanggo mesin gas alam, 15W40CD atanapi 15W40CC, sareng sajabana dianggo sajauh mungkin
3. Generator gas alam nganggo coolant:
Bahan pendingin anu dianggo pikeun pendinginan langsung mesin pikeun sistem pendingin biasana Maké cai bersih anu bersih, cai hujan atanapi cai walungan anu diklarifikasi. Nalika mesin gas alam dianggo dina kaayaan lingkungan anu kirang ti 0 derajat, éta kedah ketat nyegah coolant pikeun beku , anu bakal nyababkeun bagian-bagian na ngabekukan retakan. Tiasa dianggo numutkeun suhu titik katirisan antifreeze atanapi dina ngamimitian sateuacan ngeusian cai panas, tapi kedah langsung saatos ngeureunkeun cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél Kakuatan Perdana Frékuénsi Cara tiis Asupan hawa Modél Mesin Mérek mesin
    kW KVA Hz
    YDNG-12Y 12 15 50/60 cai tiis Aspirasi alam YD4M1D (480) YANGDONG
    YDNG-20Y 20 25 50/60 cai tiis antar-tiis YD4M3D (480)
    YDNG-15Y 15 18.75 50/60 cai tiis Aspirasi alam YD4B1D (490)
    YDNG-30Y 30 37.5 50/60 cai tiis antar-tiis YD4B3D (490)
    YDNG-30Y 30 37.5 50/60 cai tiis Aspirasi alam YD4102D
    YDNG-30L 30 37.5 50/60 cai tiis Aspirasi alam YDN1004 LOVOL
    YDNG-40L 40 50 50/60 cai tiis Aspirasi alam YDN1006
    YDNG-50L 50 62.5 50/60 cai tiis Aspirasi alam YDN1006
    YDNG-60L 60 75 50/60 cai tiis antar-tiis YDN1006ZD
    YDNG-80L 80 100 50/60 cai tiis antar-tiis YDN1006ZD
    YDNG-80W 80 100 50/60 cai tiis Aspirasi alam YDN615D GAYA
    YDNG-100W 100 125 50/60 cai tiis antar-tiis YDN615AZLD
    YDNG-120W 120 150 50/60 cai tiis antar-tiis YDN615AZLD
    YDNG-100W 100 125 50/60 cai tiis Aspirasi alam YDN618D
    YDNG-150W 150 187.5 50/60 cai tiis antar-tiis YDN618AZLD
    YDNG-200W 200 250 50/60 cai tiis antar-tiis YDN618AZLD
    YDNG-250W 250 312.5 50/60 cai tiis antar-tiis YDNWP13
    YDNV-150 150 187.5 50/60 cai tiis antar-tiis V6 VMAN
    YDNV-200 200 250 50/60 cai tiis antar-tiis V8
    YDNV-300 300 375 50/60 cai tiis antar-tiis V12
    YDNV-400 400 500 50/60 cai tiis antar-tiis V16
    Status pasokan: mesin gas alam (unit sareng bak cai), Alternator, dasar, modul kontrol, sistem pengapian, sistem kontrol gas, klep ngatur tekanan, arrester seuneu, alat ukur tekanan, muffler sareng kotak alat acak.
    1 、 Gas henteu ngandung cai gratis atanapi zat bébas anu sanés (ukuran najisna kedah kirang tina 5 m).
    2 content Kandungan metana henteu kirang ti 95% , nilai calorific gas biogas henteu kirang ti 550 / 600kkal / m³, nilai calorific gas alam ≥850 / 600kcal / m³ , upami nganggo gas calorific low nilai (nilai calorific <850 / 600kcal / m³) , kakuatan unit turun sakedik.
    3, Kandungan hidrogén sulphida dina gas <200mg / m³ , eusi walirang anu kaleuleusan peryogi desulfurisasi.
    4 pressure Tekanan inlet gas 3-100KPa ; Kipas penguat diperyogikeun kirang ti , sareng klep kéngéng diperyogikeun langkung ti 100Kpa
    Garansi 5、1 taun atanapi 150/600 jam operasi normal, mana waé anu pangpayunna
    6 consumption Konsumsi gas: 0,33 m3 / KWH pikeun gas bumi

    Produk Patali