10-1000kva Jempé Tipe Diesel Generator Atur

Pedaran pondok:


Detil Produk

SPESIFIKASI

Kaunggulan tina set generator tipe jempé urang

3
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-101
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-102
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-105
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-106
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-26
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-108
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-109

1, Desain ukuran ultra-leutik anu kompak pisan ngirangan ruang panyimpenan alat sareng biaya transportasi sareng bea cukai. Hiji wadah 40HQ tiasa ngamuat 40 sét 10-20kva set generator.

2, genset ngadopsi tanki bahan beuleum luhur anu diolah galvanis boh di jero boh di luar. Desain tank top saluyu sareng prinsip gravitasi, urang tiasa mastikeun pipa minyak sok gaduh minyak salami aya minyak dina bak. Janten urang tiasa ngamimitian gensét langsung iraha waé tanpa ngaluarkeun hawa sacara manual, khususna cocog pikeun unit ATS. Desain galvanis internal tiasa nyegah fenomena kebocoran minyak tank, pastikeun henteu pernah bocor minyak.

ep2.01-1
ep2.02
EP2.04

3, Sirkuit sistem pengendali ngadopsi desain konektor terpadu. Nalika sistem kontrol gagal, kantun nyabut panel kontrol aslina, teras ngaganti panel kontrol énggal sareng sambungkeun konektor terpadu. Teu kedah parios garis sistem kontrol hiji-hiji sateuacan ngaganti colokan na.

20200104143217
20200104143238

4, kaluaran saklar hawa anu disumputkeun diadopsi pikeun kaluaran arus anu kuat; Kaluaran langsung tina saklar udara tiasa nyingkahan masalah las tina pos terminal sareng kabel penghubung anu disababkeun ku arus kaleuleuwih. Kotak kakuatan kuat anu disumputkeun tiasa nyingkahan kacilakaan kabocoran saatos nyambungkeun kabel, nutup sareng ngonci panto, supados ngahontal listrik anu aman. 

ep2.07
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5, Desain AVR éksternal sanés ngebor kana unit pikeun muka kotak tukang alternator pikeun ngagantian, ngan muka panto pikeun ngagentos AVR.

6, Gampang pisan pikeun ngajaga bagian tina sirah silinder mesin sareng nambihan minyak ku desain jandela pangropéa luhur. Janten urang henteu kedah lebet kana set generator kanggo ngalakukeun pangropéa mesin, atanapi miceun sakabéh kanopi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MODEL EP-13S EP-16S Ép-20S EP-24S EP-30S EP-36S Ép-50S Ép-68S EP-80S EP-120S EP-200S EP-250S EP-300S
    Perdana Kakuatan (KVA) 50Hz 16.25 20 25 30 37.5 45 62.5 85 100 150 250 312.5 375
    Perdana Kakuatan (KVA) 60Hz 19.5 24 30 36 45 54 75 102 120 180 300 375 450
    Stand-by Power (KVA) 50Hz 17.88 22 27.5 33 41.25 49.5 68.75 93.5 110 165 275 343.75 412.5
    Stand-by Power (KVA) 60Hz 21.45 26.4 33 39.6 49.5 59.4 82.5 112.2 132 198 330 412.5 495
    Faktor Kakuatan / COS
    Voltaseu
    Warna
    Ukuranna 1750x750x800mm 2000X850X850 2240x850x980 2500x1000x1030 2850X1100X1200 2965x1100x1350 3400x1300x1580 3600x1300x1850
    Beurat 480kg 540kg 580kg 730kg 815kg 900kg 1040kg 1215kg 1480kg 1720kg 2280kg 2735kg 2865kg
    Kapasitas tank 50L 50L 50L 50L 50L 70L 140L 140L 140L 140L 140L 140L 140L
    Mesin mérek PERKINS, CUMMINS, KUBOTA, YUCHAI, FAWDE, YANGDONG, RICARDO jsb.
    Merek Alternator Stamford, Marathon, Meccatle, Leroy-somer, stanford Cina, Anjeun sapertos jsb.
    Brand Control Panel Laut jero, ComAp, Smargen jsb.
    Waktos ngaji (p / tank) 8 @ beban pinuh 6 @ beban pinuh 4 @ beban pinuh
    Tipe Struktur SOUNDPROOF
    Tingkat Noise (@ 7m) 72
    ISO9001 Certified Leres
    CE Certified Leres

    Produk Patali