pendatang anyar
pendatang anyar
  • 3a31059e1
  • 0789882b
  • 3e5e8627

wilujeng sumping ka perusahaan urang

Kakuatan sapertos anjeun (FUZHOU) CO., LTD., Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pabrik OEM di Cina ngumpulkeun desain pangembangan, manufaktur sareng penjualan dina hiji, kalayan langkung ti 30 patén-patén, khusus dina produksi set generator sareng asesorisna , Sareng ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman produksi dina ngadukung bagian .Perusahaan parantos maju peralatan produksi sareng prosedur pengujian anu lengkep, ngagaduhan kelompok tanaga profesional sareng téknis kualitas luhur, sareng ngagaduhan kamampuan inovasi. Produk utami nyaéta setélan generator anu didamel ku hawa-tiis 1-5 kw sareng sét generator anu didinginkan cai 10-2000.